Martin Westerhof en Stefan Knobbe trainers Zaterdag 1
Volgend seizoen wordt Zaterdag 1 getraind en geleid door Martin Westerhof en Stefan Knobbe. Beide heren krijgen de leiding over dit elftal komend seizoen waarvan we allen hopen dat het weer een volledig ‘normaal’ seizoen gaat zijn.

Martin staat dit seizoen al op het veld als trainer van dit team en doet dat samen met de na dit seizoen vertrekkende Tobias Sandner. Vanwege het werk kan Tobias het trainerschap niet meer combineren. Wel wordt er intern gekeken naar een andere functie voor de Frisiaan in hart en nieren.

Stefan Knobbe staat dit seizoen voor de JO19-1 en trainde daarvoor SSS ‘68 (Marsum). Daarnaast was hij binnen onze vereniging altijd als jeugdtrainer actief. Hij maakt het komende seizoen de stap naar de senioren.

De club is erg tevreden met het aanstellen van beide heren en zien hen graag verder bouwen aan de zaterdagafdeling.

——————————————————————————————————————–

Elle Freijssen en Michel Stienstra tekenen voor nog een seizoen bij vrouwen 1.

Nog meer nieuws vanuit Frisia. Elle Freijssen en Michel Stienstra gaan nog een jaar door als trainers van de Vrouwen 1. Beide mannen staan ook dit seizoen als trainer en assistent op papier en we zijn blij dat dit in ieder geval nog een jaar vervolg krijgt. Als vereniging zijn we erg tevreden met het werk dat zij verrichten en borduren hier graag op voort. Hiermee zorgen we binnen deze afdeling voor continuïteit en zullen we de (beleids)plannen nog meer vorm geven en uitwerken.

Reageren

Laatste artikelen

Volg ons op Facebook