Voetbalvereniging L.A.C. “Frisia 1883” is een groeiende club in beweging. De afgelopen twee jaar is een fundament gelegd voor het technische beleid “van leren naar presteren”. We zoeken een enthousiaste en gedreven HJO die ons de komende jaren gaat helpen het technische beleid verder te ontwikkelen en te implementeren. De HJO is samen met de technische commissie verantwoordelijk voor het opleiden en begeleiden van alle jeugdtrainers en vertolkt een essentiële rol in de werking van de voetbal pyramide bij de club. In het kort zijn we op zoek naar opvulling van de mooiste bijbaan!

L.A.C. “Frisia 1883” wil de komende jaren nadrukkelijk “investeren” in de jeugd. Dit doen we door het zorgen voor goede faciliteiten, door het inzetten van een video-analyse systeem en door het continue opleiden en begeleiden van onze jeugdtrainers, zowel prestatief als non-prestatief om het jeugdniveau verder te verhogen.

Ben jij de ‘coach’ (HJO) die met naast voetbaltechnische kennis ook leidinggevende kwaliteiten bezit, beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bereid is om minimaal twee trainingsavonden en een dagdeel op zaterdag aanwezig te zijn en samen met een brede technische commissie de schouders er onder te zetten om Frisia weder een top 40 amateur jeugdopleiding te maken, dan zien we je reactie graag tegemoet.

Stuur jouw reactie naar technische_zaken@lacfrisia1883.nl of neem contact op met bestuurslid technische zaken 06-83560223

Reageren