Klik hier om de bingokaarten te kopen!

Vrijdag 15 mei organiseert LAC Frisia 1883 een online bingo voor alle leden, supporters en andere geïnteresseerden. Deze Corona Bingo is live te volgen via het YouTube kanaal van de vereniging en begint om 20.00 uur.

Inmiddels is de verkoop van de bingokaarten gestart op www.lacfrisiabingo.nl. De volledige opbrengst van de bingo komt ten goede aan de vereniging, die door de coronamaatregelen nu o.a. de opbrengst van de kantine moet missen.

Via een livestream op het YouTube kanaal van L.A.C. Frisia kunnen de deelnemers de bingo volgen en bij een bingo kunnen zij rechtstreeks inbellen in de uitzending.

Er zijn prachtige prijzen te winnen, zoals jullie van ons gewend zijn. Bingokaarten zijn hier verkrijgbaar en af te rekenen via iDeal. Ook niet-leden kunnen natuurlijk meespelen. De presentatie is zoals jullie inmiddels van ons gewend zijn door Anja Santhuizen en Jordi Mijnheer!

Speluitleg

Er worden vier rondes gespeeld op vier verschillende kleuren bingokaarten. Deze kaarten worden z.s.m. opgestuurd (dit kan even duren) en ontvang je op het bij de bestelling opgegeven e-mailadres. Mogelijk komen deze in je spamfolder terecht, vergeet die niet te controleren.

Per ronde worden meerdere spellen gespeeld. De presentator geeft aan voor welke bingo (bijvoorbeeld een rij, plus, volle kaart, etc.) er wordt gespeeld. Zorg bijvoorbeeld voor een printje van jouw uitgeprinte bingokaarten en een pen, zodat je mee kunt strepen.

Heb je bingo? Bel dan direct 058-2121883 en kom in de uitzending. De bingo wordt gecontroleerd en de prijs wordt naar je opgestuurd. Is de lijn bezet? Dan ben je helaas niet de eerste beller en kun je op de livestream volgen of de bingo van de eerste beller juist is of niet.

Klik hier om de bingokaarten te kopen!

Reageren

Laatste artikelen

Volg ons op Facebook