Ben jij op zoek naar een voetbaltas, dan is het natuurlijk wel handig te weten wat je zoekt en waar je allemaal op moet letten. Helemaal gezien het feit dat het aanbod natuurlijk enorm is, is het goed om voor jezelf wel keuze te maken. Wat je vooral ziet, is dat veel mensen zonder daadwerkelijke zoekcriteria op zoek gaan. We kunnen je vertellen, dan gaat het een erg lastig verhaal worden. Speciaal daarom hebben wij een aantal handige tips waar je op moet letten. Door deze tips te volgen, weten we namelijk zo goed als zeker dat jij de juiste tas weet te vinden.

Het formaat
Een belangrijke eerst tip die we je kunnen meegeven, is het formaat van de tas. Het is namelijk nogal een verschil of je 8 jaar bent of volwassen en allerlei andere spullen in je tas mee moet nemen. Kijk alleen maar eens naar je voetbalschoenen, die zullen ineens een flink stuk groter zijn. Nu zijn er wel standaard formaat tassen, maar het blijft natuurlijk de vraag of je deze mooi vindt ja of nee. Wat handig is om te doen, is om te kijken naar tassen die worden gebruikt door bijvoorbeeld je mede teamgenoten. Zo kun je op basis hiervan zien wat je ongeveer nodig hebt. Nu zal het niet uitmaken of je er ook een extra sportbh of high waist sportlegging in doet, maar gaat het er vooral om hoeveel plek je hebt voor je kleding, schoenen en handdoek. Op basis daarvan kan er worden bepaald hoe grote tas je nodig hebt.

Waterdicht
Wanneer je hebt gevoetbald of hebt getraind, dan is het logisch dat je naderhand gaat douchen. Dit doe je in de kleedkamer, waardoor de kans vrij groot is dat de vloer één groot waterballet wordt. Om er nu voor te zorgen dat je spullen niet nat worden, is het aan te raden om te kijken naar een waterdichte tas. Ook voor wanneer je door de regen moet fietsen naar de voetbalclub is het wel zo prettig dat niet alles al nat wordt. Heb je een waterdichte tas, vergeet dan ook niet om zelf een maium regenjas dames aan te trekken. Zo blijf je zelf ook droog en kun je rustig naar de club toe fietsen om je vervolgens om te kleden en gereed te maken voor de wedstrijd.

Budget
Je kunt natuurlijk nog zoveel wensen hebben voor een nieuwe voetbaltas, maar alles valt en staat met het budget. Je kunt je namelijk wel voorstellen dat op het moment je een hele hoop wensen hebt, maar je budget relatief laag is, je toch wat concessies zou moeten doen. Belangrijk om te beseffen, is dat het niet verstandig is dit te doen in het formaat. Mits je natuurlijk een veel te grote tas hebt gezien, waar alles zelf wel twee keer in past. Je kunt dan beter nadenken over het feit of de vakverdeling noodzaak is. Vaak zijn deze extraatjes de reden waarom de tas een stuk duurder is, dan vooraf begroot.

Reageren