Beste leden van L.A.C. Frisia 1883,

Zoals eerder deze week al vermeld op de site gaan ook wij weer los. Als bestuur zijn we blij dat we toch nog sportende jeugd op onze velden kunnen zien dit seizoen. Dit is natuurlijk fantastisch na al die weken van niet mogen, echter zijn we ons zeer bewust van een ieders veiligheid en willen jullie dan ook informeren over het hoe en wat. De manier van trainen zoals we nu gaan doen zal niet hetzelfde zijn als we voor het virus deden.

We hebben deze week met de gemeente (BV Sport) contact gehad over of en hoe we weer van start mogen gaan. Daarnaast hebben we ons laten informeren door de KNVB en volgen we de protocollen opgesteld door het NOC*NSF waarin zij voorschrijven waar op gelet moet worden. Dit vraagt discipline van ons als bestuur, de coordinatoren, de trainers/leiders en ook van de ouders/verzorgers en sporters zelf. Hierbij willen we dan ook vragen om het protocol welke voor jou van toepassing is goed door te nemen en de ‘regels’ te volgen. Alleen dan kunnen we weer trainen op de magere weide.

Bij deze dan ook direct de vermelding dat we vooralsnog NIET gaan trainen met de leeftijdsgroepen JO13 en hoger. We zijn momenteel aan het onderzoeken hoe we dit het beste weer van start kunnen laten gaan en zijn voornemens om dit z.s.m. te doen zodra we in de organisatie de veiligheid van een ieder kunnen garanderen. Hou voor meer informatie voor deze groepen de site en social media goed in de gaten.

Hieronder een kleine uitwerking van hoe we van start willen gaan:

Algemeen:

  • CORONA COORDINATOR, deze is altijd aanwezig op de trainingsmomenten voor vragen en om alles in goede banen te leiden.
  • KISS AND RIDE, dit stuk zal voor de hoofdingang van het sportpark zijn. Ouders mogen het sportpark niet op!
  • INGANG, dit zal zijn bij het zwarte hek aan de kopse kant van het pupillen kustgrasveld.
  • UITGANG, dit zal de eigenlijke hoofdingang zijn van het sportpark om elkaar niet te kruisen.
  • AANWEZIG, maximaal 10 minuten van te voren.
  • VELD B, de training zal plaatsvinden op het B-Veld
  • OMKLEDEN/DOUCHEN, dit kan NIET op het sportpark en moet thuis gebeuren.
Trainingsschema jeugd tm 12

Tot slot willen we echt een beroep doen op een ieders verantwoordelijkheid nu de teugels iets minder strak aangetrokken worden. We kunnen weer los maar moeten wel om elkaar blijven denken. Dit gedeelte zullen we als bestuur nauwlettend in de gaten houden en waar nodig ingrijpen.

Reageren

Laatste artikelen

Volg ons op Facebook